Welkom

Om de deskundigheid van onze medewerkers te bevorderen binnen onze organisatie, worden  medewerkers periodiek getoetst op hun op bevoegd- en bekwaamheid.

Deskundigheidsbeleid van Dunya Zorggroep

Om de deskundigheid van onze medewerkers te bevorderen binnen onze organisatie, worden  medewerkers periodiek getoetst op hun op bevoegd- en bekwaamheid. De bevoegdheden van onze medewerkers worden vastgelegd in de personeelsdossier, aan de hand van de behaalde diploma`s en certificaten. Bijscholing behoort tot een van de prioriteiten binnen de deskundigheidsbeleid van Dunya Zorggroep. Wij zijn actief hiermee bezig, door medewerkers extra certificaten te laten behalen en in sommige gevallen een volledige deeltijd opleiding te laten volgen( bijv. IG3, verpleeg.Niv4 etc).

Dunya Zorggroep beschikt over een eigen skills lab lokaal. Hier kunnen onze medewerkers onder toezicht van de wijkverpleegkundige hun medisch specialistische verpleegtechnische handelingen oefenen en behalen. Dit is een noodzakelijke stap om deze handelingen te mogen uitvoeren.

In het opstellen van protocollen voor de zorg die wij aanbieden en het implementeren daarvan, maken wij gebruik van Vilans protocollen. Onderzoek doen, kennis ontwikkelen en delen, adviseren en helpen bij het implementeren. Met die taken faciliteert Vilans honderden organisaties en professionals in de langdurende zorg.

Om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en ter bevordering van deskundigheid, is onze organisatie aangesloten bij Actiz de branchevereniging voor zorg en ondersteuning.

 

 

Bel onze klantenservice
(026) 379 49 37

of mail ons.

  • Minimale prikkels
  • Rustgevende en prettige woonsfeer
  • 24-uurs zorg en nabijheid
  • Multi- disciplinaire zorgteam
  • Zorg op maat
  • Cultuur sensitieve organisatie