Welkom

Dunya is dé zorgspecialist in regio Gelderland die zich inzet voor de multiculturele samenleving; vandaar ook onze naam Dunya, te betekenen “Wereld”.

Dunya Zorggroep Dunya is dé zorgspecialist in regio Gelderland die zich inzet voor de multiculturele samenleving; vandaar ook onze naam Dunya, te betekenen “Wereld”. Binnen Dunya geloven wij in de kracht van onze cliënten. In de zorgverlening staat de cliënt centraal en wordt de zorg zodanig geregeld, dat u wordt ondersteund in uw dagelijkse leven. Autonomie en zelfredzaamheid zijn voor ons dan ook twee belangrijke kernwaarden. Om deze twee kernwaarden te waarborgen, werken wij samen met onze cliënten om passende zorg te leveren. Onze uitgangspunt is : “ Ontlasten en niet ontnemen“ Om zorg op maat te kunnen leveren, luisteren we naar uw wensen en behoeften. Uw wensen staan voorop en dat vormt de uitgangspunt voor onze zorgverlening. Door onze gerichte en efficiënte werkwijze krijgt ieder cliënt de zorg waar hij/zij recht op heeft en kunnen wij als organisatie de zorgkwaliteit waarborgen. Dunya Zorggroep is aangesloten bij ActiZ, landelijke organisatie van zorgondernemers. Als lid van ActiZ voldoen we aan de normen voor Verantwoorde Zorg. We leveren goede kwaliteit en zijn daar transparant over. Onze missie en visie

“Ieder mens heeft zijn eigen plek in de samenleving. Dunya Zorggroep helpt eenieder deze plek te vinden en eigen te maken met behulp van de noodzakelijke ondersteuning, het vergroten van de zelf – kracht en het sociaal netwerk van de zorgvrager zodat zelfregie weer mogelijk wordt.”

Bel onze klantenservice
(026) 379 49 37

of mail ons.

  • Minimale prikkels
  • Rustgevende en prettige woonsfeer
  • 24-uurs zorg en nabijheid
  • Multi- disciplinaire zorgteam
  • Zorg op maat
  • Cultuur sensitieve organisatie