Wonen bij Dunya

Het liefst blijft u zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Als zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden wij u graag een veilige en vertrouwde nieuwe thuis aan in één van onze woonzorg locaties met 24-uurs zorg.

Wonen bij Dunya

Het liefst blijft u zolang mogelijk zelfstandig thuis wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Als zelfstandig wonen niet meer gaat, bieden wij u graag een veilige en vertrouwde nieuwe thuis aan in één van onze woonzorg locaties met 24-uurs zorg. Binnen Dunya hebben we een samenwerkingsbeleid. Onze ketenpartners leveren extern hulp en ondersteuning aan u binnen onze organisatie. Samen met de fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, apotheek, huisartsen en ziekenhuizen vormen wij een geheel. Door deze gezonde samenwerking houden wij uw gezondheid en welbevinden goed in de gaten. Dit zorgt ervoor dat uw wensen en doelen passen bij uw behandeling. Hierdoor wordt wonen binnen één van onze woonzorglocaties aangenamer.

Voor uw veiligheid tijdens uw verblijf maken wij gebruik van de geschikte domotica systemen (persoon alarmeringssystemen) in de zorg. Doormiddel van een intakegesprek wordt er een passend systeem voor u in orde gemaakt. Dit kan verschillen van een polsband met een alert knop tot aan een valdetectie, belmat, signaalpoorten en omroeper met het doel om preventief maatregelen te nemen en calamiteiten te voorkomen.

Locatie Lotus, Arnhem Biedt mogelijkheden voor wonen met 24-uurs zorg voor ouderen met somatische aandoeningen. De zorg units hebben eigen voorzieningen tot beschikking. Voor de zelfstandige zorgvragers die binnen locatie Lotus wonen betekent dit, autonomie in hun dagelijkse leven.

Locatie Lelie, Elst Biedt mogelijkheden voor wonen met 24-uurs zorg voor ouderen met dementie en lichamelijke beperkingen. De bewoners die binnen de locatie Lelie wonen, zijn volledige afhankelijke zorgvragers. Locatie Lelie is opgedeeld in vier afdelingen met elk: een eigen hoog – laag bad, keuken en woonkamer. U woont in uw eigen unit op een afdeling met maximaal zes bewoners. Voor de doelgroep dementerende ouderen heeft de locatie Lelie een gesloten PG afdeling en een smoezelruimte, waarbij prikkels en onrust tot minima worden beperkt.

Tijdelijk verblijf

U kunt ook tijdelijk bij ons verblijven i.v.m. revalidatie of, omdat u het thuis even niet meer alleen kan redden. Wij bieden u de zelfde voorzieningen en diensten aan, als onze langdurige cliënten en streven erna om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Bel onze klantenservice
(026) 379 49 37

of mail ons.

  • Minimale prikkels
  • Rustgevende en prettige woonsfeer
  • 24-uurs zorg en nabijheid
  • Multi- disciplinaire zorgteam
  • Zorg op maat
  • Cultuur sensitieve organisatie